ANDREA RICE Sommerturne 2013 Turneen


Turneen starter torsdag 4 juli og avsluttes søndag 11august


Turneen er under planlegging, eventuelle spørsmål,

 

send e-post til :

 

dnkf.kjerpeseth@gmail.com eller ring 56141370 /41601175

ANDREA SKRIVER OM SEG SELV

Hei

Jeg er irsk, heter Andrea Rice og kommer fra Downpatrick,en liten by sør for Belfast i Nord Irland.

Er profesjonell sanger og musiker (gitar og irsk harpe). Sammen med min ektemann og musiker

Fee Dobbin(bass og bodhran= irsk tromme), turnerer jeg regelmessig i Irland og fra tid til annen i USA, Canada, Korea og Japan. De 12 siste årene har jeg vært invitert til å spille på en rekke kulturfestivaler i Norge og nevner bl. annet ”Arthurspelet”, ”Olavsdagene” ”Landsskytterstevnet”, ”Geitostfestivalen”,”Etnemarknaden”, ”Laksefestivalen” ”Kystsogevekene”, ”Historisk bondebryllup i Sogn”, ”Dalsfjordveka”(listen er mye lenger).

Sommeren 2012 vil vi igjen delta på kulturfestivaler i Norge, i tillegg til at jeg som tidligere år håper å kunne holde konserter og musikalske kulturkvelder i mindre bygdesamfunn og svært gjerne i lokaler med atmosfære”, eksempelvis på låven i bygdetun, gamle ungdomshus, folkemuseer, små gamle kirker, lavoer på setrer,gjestegårder osv.


Foruten at jeg er sanger, bruker jeg under fremførelsen vekselvis gitar og den irske harpen(Irlands nasjonal instrument). Under turneen henter jeg inn dyktige musikere fra Irland som assisterer meg på forskjellige instrument (fløyte, fele, banjo, sekkepipe og 2 rader trekkspill) og antallet varierer med arrangementets størrelse. Mitt repertoar er svært stort og omfatter de fleste kategorier irsk musikk men har for turneen valgt å fremføre sanger og folketoner innenfor det vi i Irland kaller

”Folk and Ballad”. Jeg vil også nevne at en del av repertoaret er egnet for allsang”sing along”, ofte blir det stemning for slike innslag og da projiserer vi teksten som lysbilde dersom forholdene tillater det. Et annet programinnslag kan være å få publikum med på å danse ”Ceili dance”. 

En variant som også kan være aktuell er at vi etter selve konserten inviterer publikum til ”session”. ”Session” i denne sammenheng betyr at vi har et uformelt sosialt samvær med publikum, byr på mer sang og musikk fra oss og evnt. lokale musikalske utøvere, dersom slike finnes og at det selges mat og drikke.

På grunn av vår utstrakte reisevirksomhet, ber vi om at dere kontakter vår norske venn

og kontaktperson.

Øystein Kjerpeseth, telefon 56141370, e-post: dnkf.kjerpeseth@gmail.com

dersom dere ønsker mer informasjon og som har min fullmakt til å inngå avtaler.

Beste hilsen
Andrea Rice